Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Adin Ross PesukarhuMunat Yrj SKEPTINEN

Kuka on Symfuhny?

Symfuhny on kuuluisa amerikkalainen Twitch-pelaaja, joka tunnetaan Fortnite-pelivirroistaan. Hän aloitti peliuransa Twitchin kautta vuonna 2018, ja sillä on nyt yli 500 tuhatta seuraajaa alustalla. Symfuhny on osallistunut uransa alusta lähtien useisiin soolo- ja duoturnauksiin. Hän on tehnyt yhteistyötä pelaajien kanssa, kuten Zayt, Snood, Nate Hill ja SypherPK. Symfuhny on ansainnut valtavan suosion Fortnite-suoratoistoprojekteillaan. Hän julkaisee myös pelivideoita YouTube-kanavallaan. Debyyttivuonna Symfuhny voitti yli 20 000 dollarin arvoisen palkintorahan yhdestä pelistä, mikä on hänen uransa tähän mennessä korkein. Kuvahyvitys https://twitter.com/symfuhny/status/1018332724019462146 Kuvahyvitys https://twitter.com/symfuhny/status/971785075108012032 Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=ndd2gc5l7m0 Kuvahyvitys https://www.prosettings.com/symfuhny-fortnite/ Edellinen Seuraava Pelien ura Hän julkaisi ensimmäisen Twitch-livestriiminsä kesäkuussa 2018. Hän debytoi sooloalbumillaan 'Epic Gamesin isännöimällä kahdeksan viikon verkkotapahtumasarjalla' Summer Skirmish Series NA - Week '. Hän päätyi turnauksen 12. sijalle. Seuraavassa kuussa hän osallistui jälleen samaan turnaukseen. Tällä kertaa hänen suorituksensa oli kuitenkin huonompi. Hän oli turnauksen loppuun mennessä 32. sijalla. Symfuhny osallistui Summer Skirmish Series NA -kilpailuun ja soitti suositun Fortnite-pelaajan Zaytin kanssa. Duo sijoittui kolmanneksi sekä turnauksen seitsemännen viikon ensimmäisellä että toisella päivällä. Sitten hän aloitti Christian 'Snood' Hastien, Ghost Gaming -pelaajan, kanssa Fall Skirmish -sarjan, joka on kuuden viikon pituinen online-tapahtumasarja, jota isännöi Epic Games. Joukkue ansaitsi viidennen sijan sarjan ensimmäisellä viikolla. Lokakuussa 2018 Symfuhny pelasi jälleen Fall Skirmish -sarjaa Faze Clan -pelaajan Nate Hillin kanssa ja oli neljänneksi viidennen viikon loppuun mennessä. Seuraavassa kuussa hän ja 'Luminosity Gaming' -streameri Ali 'SypherPK' Hassan tekivät yhteistyötä 'BoomTV / Code Red' -sarjassa, 'Fortnite Esports' -tapahtumassa. He sijoittuivat sarjassa toiseksi. Symfuhny soitti joulukuussa 2018 'Winter Royale', online-soolotapahtuman, jota isännöi 'Epic Games'. Valitettavasti hänen suorituksensa ei ollut merkkien mukainen ja hän oli sarjan finaalissa 97. sijalla. Symfuhny sai 28. lokakuuta 2018 yli 20 000 dollarin käteispalkinnon Fortnite Fall Skirmish -sarjasta - Viikko 6 - Stream-Vitational. Hän sijoittui turnauksen 11. sijalle ja oli noin 16,40% kaikista voittamistaan ​​palkinnoista. Tämä on korkein rahapalkinto yhdestä turnauksesta, jonka Symfuhny on tähän mennessä voittanut. Symfuhny julkaisee pelivideonsa Twitch-tilillään ja YouTube-kanavallaan. Hän suoratoistaa myös Twitchissä, jossa hänellä on kunnollinen seuraaja. Hän loi YouTube-kanavansa huhtikuussa 2014. Kanava isännöi pääasiassa hänen pelivideoitaan. Sillä on nyt yli 274 tuhatta tilaajaa. Symfuhny on aktiivinen myös muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagram ja Twitter, joissa hänen viestinsä ovat ansainneet hänelle yli 385 tuhatta seuraajaa. Jatka lukemista alla Henkilökohtainen elämä Symfuhny syntyi 21. joulukuuta 1999 Yhdysvalloissa. Hänen oikea nimi on Mason Lanier. YouTube Instagram